(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P4GKQBT'); var _ss = _ss || []; _ss.push(['_setDomain', 'https://koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/net']); _ss.push(['_setAccount', 'KOI-4KEERORWRM']); _ss.push(['_trackPageView']); window._pa = window._pa || {}; // _pa.orderId = "myOrderId"; // OPTIONAL: attach unique conversion identifier to conversions // _pa.revenue = "19.99"; // OPTIONAL: attach dynamic purchase values to conversions // _pa.productId = "myProductId"; // OPTIONAL: Include product ID for use with dynamic ads (function() { var ss = document.createElement('script'); ss.type = 'text/javascript'; ss.async = true; ss.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'koi-3QNTR92XO0.marketingautomation.services/client/ss.js?ver=2.4.0'; var scr = document.getElementsByTagName('script')[0]; scr.parentNode.insertBefore(ss, scr); })();
function toggleMute() { var video=document.getElementById("video"); var mutebutton = document.getElementById("mute"); video.muted = !video.muted; if(mutebutton.classList.contains("fa-volume-slash")){ mutebutton.classList.replace("fa-volume-slash", "fa-volume"); } else{ mutebutton.classList.replace("fa-volume", "fa-volume-slash"); } }

O3 Development bouwt 10 CO2 negatieve woningen vlakbij Balen Centrum

O3 Development bouwt in het centrum van Balen, tussen Gabrielsdijk en de 1-Meilaan, acht gekoppelde en twee vrijstaande moderne woningen in CLT (Kruislaaghout), dé bouwmethode van de toekomst. Een weldoordacht concept dat tal van voordelen biedt, zo vernemen we van Tom Michiels, COO bij O3 Development.

 

CLT (Cross Laminated Timber/ kruislaaghout) is dé bouwmethode van de toekomst. CO2-negatief en duurzaam. “Omdat de houten panelen kruislings verlijmd worden, zijn ze sterk en kunnen niet vervormen. We proberen staal en beton zo veel mogelijk te weren. Hout capteert CO2 en het is bekend dat de leefkwaliteit in een houten gebouw beter is dan in een traditionele bouw. Mooi meegenomen is dat deze manier van bouwen de bouwperiode ook behoorlijk verkort.” GEEN KEUZESTRESS De woningen die O3 Development bouwt in Balen hebben een E-peil waarde onder de 20. Dat betekent dat kopers zeer lage verbruikskosten zullen hebben en de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dienen te betalen.

 

“Het gaat om 8 gekoppelde en 2 vrijstaande moderne woningen in CLT in een autoluwe buurt. Op dit moment worden er twee woningen gebouwd, die op het einde van dit jaar klaar zijn.” “Elke woning is voorzien van 3 slaapkamers, een open keuken, een private tuin en een garage of staanplaats. De oppervlakte van de bouwgronden varieert van 2.8 tot net geen 6 are, de woonoppervlakte van 120 tot 195 m2 . Met onze manier van bouwen gaan we voluit voor goede keuzes. Geen keuzestress voor de kopers. Zij krijgen een volledig afgewerkte woning met het nodige wooncomfort en waarin het gezellig wonen is. De verkoop van deze woningen gaat nu uit de startblokken.

 

Wonen in het centrum van Balen is wonen in een rustige groene buurt, dicht bij alle winkels en sport- en recreatievoorzieningen. Balen mag dan wel een landelijke gemeente zijn, het is ook een erg levendige gemeente met een actief verenigingsleven en een ruim sport-, cultuur- en recreatieaanbod, van maneges en een zweefvliegclub over kleurrijke festivals en kindvriendelijke activiteiten tot à la carte wandel- en fietsplezier en theatervoorstellingen. JONGE GEZINNEN ”We mikken op jonge gezinnen. Qua prijs situeren deze woningen zich in de betere middenklasse, maar kopers krijgen dan ook echt wel veel waar voor hun geld. Een woning die van a tot z is afgewerkt en gebouwd wordt met oog voor leefcomfort en duurzaamheid.”

 

Meer info: 0473 333 323 of www.gabrielsdijk.be